Epoxy
vloersystemen

Toepassingen > Harsgebonden vloersystemen > Epoxy vloersystemen >
Epoxy gietvloeren hebben een zeer hoge weerstand tegen mechanische belastingen en verschillende chemische invloeden. Ze zijn bijzonder slijtvast, volledig naadloos en eenvoudig te reinigen. De vloeren zijn in alle RAL kleuren beschikbaar of in een natuursteenzicht.

Deze harsgebonden vloeren zijn niet alleen ideaal voor een industriële omgeving zoals productie-, onderhouds- en opslagruimtes in de chemische en farmaceutische nijverheid, laboratoria en ziekenhuizen, nucleaire installaties,.. bovendien worden deze vloersystemen dankzij het uitgebreide kleurenpallet steeds populairder voor commerciële ruimtes, kantoren en residentiële toepassingen.

ECC plaatst ook antistatische epoxy gietvloeren die gebruikt worden als elektrostatisch geleidende en decoratieve beschermende gietvloer. Deze gietvloer is speciaal geschikt voor ruimten met gevoelige elektronische apparatuur.

Naast de gietvloeren plaatst ECC ook coatings op basis van epoxyharsen met een zeer goede chemische resistentie en kleurretentie. Deze coatings kunnen ook toegepast worden als vloerverzegeling en zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren of transparant, voor diverse ondergronden.

Voor minder vlakke ondergronden plaatst ECC troffelvloeren. Deze manueel of machinaal uitgevlakte kunstharsvloer kan men zowel mechanisch, chemisch als thermisch zwaarder belasten dan een klassieke tegelvloer. Bovendien bestaat de mogelijkheid om naadloos een flesronde plint aan te sluiten, gerealiseerd in het zelfde materiaal. Ideaal voor de voedingsnijverheid en in orde volgens de H.A.C.C.P. regels.

Steentapijten zijn dankzij de vele mogelijkheden en kleurenvariaties uitgegroeid tot een zeer populaire vloerbedekking. Een siergrind vloer geeft een zeer warm, aangenaam gevoel en door de uitgebreide kleurmogelijkheden een eigentijdse look.

Dit vloersysteem is zeer gebruiksvriendelijk en uitstekend geschikt voor mensen met astma door de open poriën van deze vloersoort.
Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie