WATERDICHTING
STRUCTUREEL HERSTEL
KUNSTHARSVLOEREN
Welkom bij
ECC nv

WATERDICHTING

STRUCTUREEL HERSTEL

KUNSTHARSVLOEREN

ECC
ECC nv is gespecialiseerd in het produceren en toepassen van kunstharsen en koolstofcomposieten.

We beschikken over een eigen R&D afdeling. Die ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en optimaliseert de bestaande producten naargelang de behoefte van de markt. Bij ons vindt u de beste oplossingen op vlak van waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

U kan bij ons terecht voor injectieharsen: acryl en PU, epoxylijmen, herstelmortels, koolstoflamellen en gietvloeren. Al onze producten worden in-house ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kan ECC snel optreden bij grote, onverwachte en/of op maat gemaakte bestellingen.

Met zijn innovatieve producten (uitgebracht onder de gepatenteerde noemer Polycoating®) en uiterst doeltreffende toepassingstechnieken biedt ECC u de oplossing voor al uw problemen rond waterdichting, herstel en bescherming van beton. Ook voor het versterken van constructies bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast is ECC uw aanspreekpunt voor slijtvaste en chemisch resistente vloeren. Hierbij gebruiken we epoxy-, polyurethaan- en vinylestervloeren als warmgespoten polyurea coatings.
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie